Què necessites fer?

Informació general
Tallers
Inscripcions menors
Inscripció Adults

Classes

Setmanals de setembre a juny, tallers d’especialització, activitats per vacances.

Nens

Infantil (4-6 anys)

Bases del dibuix i la pintura

Aprenem les bases de les arts de manera divertida mitjançant activitats i manualitats. Línia, punt, taca; formes primàries…Procurant pel desenvolupament psicològic dels nens, les emocions, motricitat fina, la seva relació amb l’enorn i ells mateixos…

Horaris i preus

Mà d’artistes (6-12 anys)

Tècniques de dibuix i pintura

Aprenem diferents tècniques relacionant-ho amb l’art actual. Es realitzaran treballs de cada època que descriguin les diferents tècniques artístiques de manera divertida i entretinguda, per aprendre valors com compartir i col·laborar.

Horaris i preus

Còmic i Manga (7-14 anys)

Dibuix per a cómic

Reforcem el coneixement del dibuix de l’anatomia per a la creació de personatges, ens introduim en el món de la perspectiva per realitzar fons i estudiem les característiques pròpies (administació de vinyetes, bafarades… ) del còmic veient diferents estils.

Horaris i preus

Adults i joves

Il·lustració i Còmic Jove (+14 anys)

Iniciació i/o aprofundiment

A partir d’una primera entrevista realitzem un programa personalitzat a les teves necessitats i interessos. Utilitzem noves tecnologies en una classe divertida i amena. També reforcem i us ajudem amb les vostres activitats d’ensenyaments artístics reglats.

Horaris i preus

Dibuix i pintura

Bases o aprofundiment

En el nostre programa formatiu ens iniciem i/o profunditzem en les diferents tècniques, temàtiques i materials per a que puguis desenvolupar la teva obra i conèixer els millors trucs per aconseguir els teus objectius.

Horaris i preus

Pintura i manualitats

Descobreix la teva creativitat

Tots els nivells i tècniques al teu ritme en un ambient distès.(aquarel·la, pastel, acrílic, oli, abstracció,…) Adaptem tècniques pròpies de les manualitats per fer quadres sorprenents, aprenem com pintar sobre nous suports, consolidem les tècniques clàssiques…

Horaris i preus

Tallers (adults i joves)

Al Calendari mensual trovarás les horaris i preus

Dibuix del Natural

Bases de l’anatomia humana

El segondijous de cada mes un model posa per nosaltres al primer pis. Alternem models femenins i masculins. I descobrim noves tècniques i materials.

Gravat

Tècniques i taller lliure

Iniciació i perfeccionament. Aprenem tècniques de gravat i transportem la nostra obra a la reproducció seriada.Experimentem amb tècniques additives.

Calendari

Serigrafia

Estampació en paper i téxtil

Reproducció seriada d’imatge: com fabricar una pantalla i com estampar il·lustracions en textil i paper. Podeu fer posters, bosses de tela, samarretes…

Calendari a Inici

Contacta

Del Blau al Groc estem al barri del Congrés de Barcelona

Email i telèfon
hola@delblaualgroc.com
935 16 08 00

Xarxes socials

L’Escola
C/ d’Alexandre Galí, 17- 19
08027 – Barcelona
Veure a Google Maps

Horari
Tardes: 17:00-21:00h (DL-DV)
 *Veure esdeveniments i tallers al Calendari