Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Com cada any, a principis d’octubre, per la Festa Major del Congrés, organitzem el concurs de pintura ràpida per visualtzar l’art al barri. Si t’agrada dibuixar i/o pintar a l’aire lliure anima’t a participar!

Aquest any, serà el dissabte 2 d’octubre:

Inscripció de l’obra de 9 a 10h a l’escola Del Blau al Groc (c/Alexandre Galí, 17-19)

 Recepció d’obra de 13h30 a 14h a la parada de Del Blau al Groc de la trobada d’entitats culturals a la Plç Congrés

Lliurament de premis a les 16h20 a l’escenari de la Plç Congrés

BASES del CONCURS

Participants

1. La inscripció és lliure i gratuïta, es realitzarà, conjuntament amb el numerat i segellat del suport amb el qual es treballarà, a L’escola de dibuix i pintura Del Blau al Groc al c/ Alexandre Galí 17-19 de 9 a 10 h .

L’obra

2. Només es segellaran suports amb un sol color de base. El suport i material emprat van a càrrec de l’autor. Cada participant podrà lliurar una sola obra que serà segellada abans de començar el concurs. Les obres es presentaran sobre un bastidor o suport rígid amb una mida mínima de 8F (46x38cm) en cas de les teles i A3 (42×29,7) en cas de paper.

Tema i tècnica

3. La temàtica de l’obra és lliure però haurà d’estar realitzada IN SITU i referenciada amb el barri del Congrès. La tècnica pictòrica i l’estil són lliures.

Recepció i exposició d’obres

4. La recepció de les obres es farà a la parada del Blau al Groc situada a la trobada cultural situada a la plaça del Congrés de 13h30 a 14h

5. Les obres s’hauràn de presentar sense signar i seran exposades a la plaça del Congrès en caballets fins al lliurament de premis. En cas de mal temps, la recepció i l’exposició d’obra, es realitzarà sota la porxada de l’esglèsia de sant Pius X.

El Jurat

6. El Jurat serà format per un membre de la Comissió de Festes, un membre de l’escola de dibuix i pintura Del Blau al Groc i un o dos membres renombrats de la comunitat artística.

7. El dictàmen del jurat serà inapel·lable i es reserva el dret de declarar un o més premis com a deserts.

Premis

Primer premi…………………………………….202€ (150€ en val de compra de material artístic i 52€ en un val de 8h de classe.)

Segon premi ………………………………………132€ (80€ en val de compra de material artístic i 52€ en un val de 8h de classe.)

Premi Especial “Pintor del barri” …………112€ (60€ en val de compra de material artístic i 52€ en un val de 8h de classe. )

Lliurament de premis i retorn de l’obra

9. El lliurament de premis es realitzarà a les 16h20 a l’escenari de la plaça Congrès. En cas de mal temps, es realitzarà sota la porxada de l’esglèsia de sant Pius X.

10. Els artistes premiats hauran de ser presents a l’hora del lliurament de premis. En cas de no ser així, l’organització es reserva la disposició de l’obra i el premi.

11. Un cop atorgat el premi, les obres hauran de ser signades pels seus autors, i aquestes, així com els seus drets passaràn a ser propietat de la Comissió de Festes del Congrés.

12. Les obres no premiades seràn retornades als seus autors un cop finalitzada l’entrega de premis. En cas de no ser present, l’organització es reserva la disposició de l’obra.

Nota final

13. La participació en el concurs suposa la plena acceptació d’aquestes bases. L’organització es reserva la solució de les circumstàncies no previstes en les bases. L’ organització posarà el màxim interés en la consevació de les obres portades a concurs, però no es fa responsable de les possibles pèrdues o deterioraments de les obres.

Cartell

Bases

Mostra els detalls

Data:
octubre 1
Hora:
09:00 - 18:00

Organitzador

Del Blau al Groc
Telèfon:
935 16 08 00
Email:
hola@delblaulgroc.com

Recinte

Plaça Congres
plaça Congrés
Barcelona, Catalunya 08027 Espanya
+ Mapa de Google