Carregant Esdeveniments

Dibuix del Natural

Dibuixem l’anatomia humana amb un/a model en viu, amb poses de 5,10 i 20 min (ideal per gent que s’inicia en anatomía). Principalment ultilitzarem llapis o carbonet sobre paper (que tindreu a la vostra disposició) i aprendrem diferents técniques.

Els dijous treballen el nu amb model en viu! Serà una sessió de 1h30 en la que cadascú podrà emprar la técnica i el format que vulgui.

Durant la primera part de la classe farem poses curtes reduint el temps d’execusió de 20 a 5 min. Farem un descans de 10 min i en la segona part faremo una pose llarga o un seguit de poses curtes de menys de 5 min.

El taller està equipat pel que podeu treballar en gran format si voleu. Porteu els materials amb els que volgueu dibuixar o pintar.

Ens veiem!

____________________________________________________________________________

Dibujaremos la anatomía humana con un/a modelo vivo, en poses cortas de 5, 10 i 20 minutos (ideal para gente que empieza a estudiar anatomía). Principalmente usaremos lápiz o carboncillo sobre papel (que tendréis a vuestra disposición) y aprenderemos diferentes técnicas.

¡Los jueves trabajaremos el desnudo con modelo en vivo! Será una sesión de hora y media en la que cada uno podrá usar la técnica y formato que quiera: lápiz, carbón, acuarela, acrílicos…

Durante la primera parte haremos poses de 20, 10 y 5 min con un intermedio a los 45min. Después tendremos un descanso de 10 min y la segunda parte consistirá en una pose más larga o diferentes poses de menos de 5 min.

El taller está equipado con sillas y caballetes por lo que podéis trabajar con grandes formatos si queréis. Traed los materiales con los que queráis dibujar o pintar.

¡Nos vemos!

____________________________________________________________________________

We will draw the human figure with live model in poses of 5, 10, and 20 minutes. Please bring paper and any material you like working with, pastels, charcoal, pencil, watercolor…here we have easels in case you want to work on a larger scale. I hope to see you at the next drawing session!

Mostra els detalls

Data:
octubre 20
Hora:
19:30 - 21:00
Cost:
€10

Organitzador

Del Blau al Groc
Telèfon:
935 16 08 00
Email:
hola@delblaualgroc.com

Recinte

Del Blau al Groc
Carrer d'Alexandre Galí, 17
Barcelona, Catalunya 08027 Espanya
+ Mapa de Google
Telèfon:
935 16 08 00
View Recinte Website